Arriba la 31a edició de la Cursa Científica de Sant Pau

dc., 13/03/2019 - 10:46

Curses. La cursa té com a objectiu promoure l’exercici físic controlat com a teràpia complementària per al tractament de les malalties cardíaques.

El proper dissabte 16 de març tindrà lloc a Barcelona la 31a edició de la Cursa Científica de Sant Pau que s’organitza amb dos objectius: aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar la població sobre la necessitat de fer exercici. El tret de sortida serà a les 10h al mateix recinte de l’hospital i els participants hauran de recórrer una distància d’un quilòmetre en 2 hores aproximadament.

Es tracta d’una cursa d’inscripció gratuïta organitzada pel Servei de Cardiologia de l’Hospital, amb el suport de la Fundació DIR i la Fundació Cors Units.

Durant aquests 31 anys de trajectòria hi han participat més de 2000 persones i s’han dut a terme una vintena d’investigacions. A través d’aquests estudis s’ha demostrat científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que practicar exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques. Cal destacar la participació durant les darreres edicions de la cursa, de pacients que han tingut un problema de cor i que han seguit un programa de rehabilitació.

Share this content