Arriben els entrenaments de la Cursa de les Dones

dg., 20/10/2019 - 16:48

Cursa. Si participes a la Cursa de les Dones de Barcelona, tens una bona oportunitat d'arribar-hi en forma gràcies als 8 entrenaments que s'organitzen en les properes setmanes.

A partir del 21 d’octubre i fins al 13 de novembre, es duran a terme un total de 8 sessions dirigides per preparar la Cursa de les Dones. Els entrenaments tindran lloc els dilluns i els dimecres, de 20:00 a 21:00h, a l’entrada del parc de l’Estació del Nord, al carrer Nàpols de Barcelona.

Per cada sessió, hi haurà quatre entrenadores que dirigiran les sessions d’exercicis i de curses. Per córrer, es dividiran els assistents segons els diferents nivells, per adaptar la sessió d’entrenament a tots els públics. Aquests entrenaments també comptaran amb una carpa de guardaroba i un avituallament líquid en acabar. Així doncs, les dates dels entrenaments són el 21, 23, 28 i 30 d’octubre, i el 4, 6, 11 i 14 de novembre.

D’aquesta manera, tothom que vulgui podrà arribar ben preparada a la Cursa de les Dones de Barcelona. Juntament amb les curses de les altres 7 ciutats que hi participen, es tracta de l’esdeveniment esportiu femení més gran d’Europa que permet impulsar l’atletisme popular però també la solidaritat. De fet, la Carrera de la Mujer col·labora amb l’Asociación Española Contra el Cáncer i amb fins a 5 ONGs més, entre les que s’hi troben l’associació Clara Campoamor o la fundació INTHEOS.

Share this content