Barcelona acull el Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta al Palau Sant Jordi

ds., 23/01/2021 - 20:30

Atletisme. El regidor d'Esports, David Escudé, ha assistit a l'acte i ha estat present durant l'entrega de premis.

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, s’ha celebrat al Palau Sant Jordi, el Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta. El dissabte 23 va ser el torn de la categoria B, i el diumenge 24 s’ha disputat la categoria A. El regidor d’Esports, David Escudé, ha assistit a l’acte i ha participat a l’entrega de premis. Totes dues jornades s’han desenvolupat a porta tancada i seguint les mesures higièniques i els protocols de seguretat establerts per prevenir la propagació de la covid-19.

L’Institut Barcelona Esports ha contribuït a la celebració del Campionat de Catalunya d’Atletisme de Clubs en Pista Coberta mitjançant una subvenció especial per a la instal·lació d’una pista d’atletisme a l’interior al Palau Sant Jordi. Barcelona acull així, amb la cessió d’aquest espai esportiu, el calendari de competicions que estava previst de celebrar-se inicialment a la pista d’atletisme de Sabadell, actualment inoperativa.

La competició

En categoria femenina, l’equip guanyador ha estat el FC Barcelona. En segona posició ha quedat l’Av Manresa, i en tercera posició, l’Hospitalet Atletisme.

Per la seva banda, en categoria masculina, s’ha imposat l’Agrupació Atlètica Catalunya. Han completat el podi l’Hospitalet Atletisme i el FC Barcelona.

Els vuit equips que paticipaven en el campionat de la categoria A tant masculins com femenins eren: el FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Cornellà Atlètic, el Club Atlètic Igualada, el Lleida Unió Atlètica, l’Av Manresa i l’Unió Colomenca d’Atletisme.

S’han realitzat proves de 60, 200, 400, 800, 1.500 i 3.000 metres llisos tant masculins com femenins, així com 60 metres tanques masculins i femenins, i els relleus masculins i femenins de 4×400 metres llisos. També s’han fet les proves masculines i femenines de salts d’alçada, llargada i triple salt, i els llançaments de pes i perxa masculins i femenins.

 

Share this content