Gemma Triay i Lucía Sainz, i Juan Lebrón i Alejandro Galán, guanyadors/es de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

dt., 13/10/2020 - 15:03

Pàdel. El millor pàdel del món arriba a Barcelona, un any més, de la mà de l’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour

El torneig, que s’ha celebrat del 10 al 18 d’octubre, ha reunit els i les millors jugadors/es del moment i ha convertit la ciutat comtal en l’epicentre del pàdel mundial. Aquest, a més, ha sigut el primer torneig de pàdel amb la presència d’aficionats a les graderies des de l’inici de la pandèmia, amb totes les mesures higièniques i de seguretat establertes.

La parella formada per Gemma Triay i Lucía Sainz s’ha proclamat campiona després de superar a la final a la parella formada per les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto per 6-2 i 6-3. Amb aquesta victòria, Triay i Sainz han aconseguit la segona victòria de la temporada, a més de col·locar-se en la primera posició de la Race by Cupra.

En categoria masculina, la parella espanyola formada per Juan Lebrón i Alejandro Galán han derrotat a la final a la parella argentina formada per Sanyo Gutiérrez y Franco Stupaczuk, per 6-4 i 6-1.

L’Estrella Damm Barcelona 2020 – World Padel Tour ha sigut el segon Master de la temporada i el primer després del confinament. El quadre final del Master, que s’ha disputat al Palau Sant Jordi del 13 al 18 d’octubre, ha comptat amb algunes de les millors parelles del moment: Alejandro Galán i Juan Lebrón, Pablo Lima i Francisco Navarro, i Agustín Tapia i Fernando Belasteguín, en categoria masculina; així com Alejandra Salazar i Ariana Sánchez, Marta Marrero i Paula Josemaría Martín, i Marta Ortega i Beatriz González, en categoria femenina. En total, s’han jugat 158 partits durant 9 dies de competició.

Aquest és un esdeveniment que cada any s’ha celebrat a Barcelona des de la creació del World Padel Tour l’any 2013, amb l’excepció de l’edició de l’any 2018. L’any passat, a més, Barcelona va ser la seu del Master Final del World Padel Tour, que es van endur les parelles formades per l’Alejandro Galán i el Pablo Lima, en categoria masculina, i l’Alejandra Salazar i l’Ariana Sánchez, en categoria femenina.

Share this content