Barcelona avança en la recuperació de la pràctica esportiva amb l’arribada de la Fase 2

dl., 08/06/2020 - 09:00

Reobertura. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, continua treballant per recuperar la pràctica esportiva normalitzada a la ciutat que es va iniciar el passat 2 de maig.

D’aleshores ençà els i les esportistes de la ciutat, tant professionals i federats com populars, han pogut començar a practicar alguns esports a l’aire lliure i, més recentment, amb la Fase 1, fer ús de certes instal·lacions específiques a l’aire lliure.

Ara, amb l’arribada de la Fase 2 del desconfinament, la ciutat fa un pas més en la recuperació de la pràctica esportiva. Així, des d’avui mateix s’obren progressivament  més instal·lacions esportives a l’aire lliure sense públic per a esports sense contacte, i instal·lacions esportives especialitzades cobertes. En tots dos casos no està permès fer ús dels vestidors.

Concretament, passen a reiniciar progressivament la seva activitat les següents Instal·lacions Esportives Municipals:

  • Pistes d’atletisme: Estadi Municipal Joan Serrahima, Pista Municipal Atletisme Parc del Migdia-Complex Esportiu Municipal Pau Negre, Complex Esportiu Municipal Can Dragó i Complex Esportiu Municipal La Mar Bella.

 

  • Instal·lacions de Montjuïc: Escola Municipal d’Hípica La Foixarda, Camp Municipal d’Agility i Fossars Municipals de Tir amb Arc.

 

  • Velòdrom Municipal d’Horta Miquel Poblet, Pistes Municipals d’Aeromodelisme de Montjuïc, Centre Municipal d’Escalada La Foixarda, Centre Municipal de Tennis de Taula Reina Elisenda, Centre Municipal d’Esgrima Reina Elisenda i La Campa de Vall d’Hebron.

Share this content