Koretzky i del Alba s'imposen al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bicicleta Tot Terreny - BTT

ds., 01/05/2021 - 20:00

Ciclisme. Victor Koretzky i Rocio del Alba, vencedors de la 15a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bicicleta Tot Terreny – BTT.

Aquest dissabte 1 de maig ha arribat a Barcelona una de les cites més esperades per a les persones amants de les dues rodes, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bicicleta Tot Terreny – BTT. Un any més la prova ha format part de la categoria UCI C1, de la Continental Super Cup Massi (3a prova de l’any), i de la Copa Catalana Internacional Biking Point (4a prova de l’any) fet que ha portat molts/es ciclistes de muntanya del món a competir a Barcelona.

La jornada, que ha comptarà amb les màximes mesures de seguretat i prevenció i s’ha celebrat seguint la normativa vigent, ha comptat amb la victòria de Victor Koretzky com a vencedor elit masculí i amb Rocio del Alba com a guanyadora en categoria elit femenina.

Una competició d’alt nivell

El TICB de Bicicleta Tot Terreny també ha servit com a test per a molts ciclistes internacionals que en breus dies disputaran l’inici de la World Cup MTB. Tant és així, que la competició comptarà amb un cartell de luxe.

Recorregut i categories

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bicicleta Tot Terreny – BTT ha disposat d’un circuit veloç i tècnic de 4,5 quilòmetres en un entorn immillorable com la muntanya de Montjuïc. A més de les categories elit masculina i femenina, la prova també ha comptat amb diferents grups d’edats i categories. Així, en totes dues categories han competit corredors i corredores masters 40, masters 50, masters 60, junior i sots 23. Les diferents curses s’han repartit al llarg del dia, convertint així el dissabte en una autèntica jornada plena d’esport BCN.

Share this content