Barcelona celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bicicleta Tot Terreny - BTT

ds., 31/10/2020 - 19:17

TICB. A causa de la pandèmia de la covid-19, i per tal de garantir les màximes mesures de seguretat, l’esdeveniment s’ha realitzat sense públic al Palau Sant Jordi.

Aquest dissabte 31 d’octubre, la muntanya de Montjuïc ha acollit  el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT 2020.

La competició s’havia de celebrar el passat 2 de maig i es va posposar a causa de  l’aturada de competicions esportives.  Un any més la prova ha format part de la categoria UCI C1 i de la Super Cup Massi, fet que ha portat a alguns dels i les millors ciclistes de muntanya del món a competir a Barcelona.

Malene Degn i Victor Koretzky guanyen a Barcelona

En categoria d’elit femenina, la guanyadora ha estat la danesa Malene Degn. En segona posició ha quedat Sara Gay, i ha completat el podi Meritxell Figueres.

Pel que fa a la categoria d’elit masculina, el guanyador ha estat el corredor francès Victor Koretzky. En segona posició s’ha classificat l’holandès Milan Vader, i ha tancat el podi el també francès Hugo Drechou.

Al llarg de la tarda, també s’han disputat 4 proves més corresponents a les categories Junior (M/F), i sots-23 (M/F).

Koretzki i Gay guanyen la Super Cup Massi

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT també ha servit per decidir el campions final de la Super Cup Massi. En categoria masculina el francès Victor Koretzky s’ha proclamat campió. El català Cristofer Bosque ha quedat segon i l’holandès Milan Vader ha quedat tercer.

Pel que fa a la categoria femenina, Sara Gay s’ha imposat a Noemi Moreno i Malene Degn.

Share this content