dc., 11/07/2018 - 18:02

Barcelona es tenyirà de rosa en la Cursa de les Dones!

Curses. Aquest diumenge, 34.000 dones ompliran els carrera de la ciutat en un dia reivindicatiu!

El diumenge 11 de novembre arriba una de les cites esportives més multitudinàries del calendari barceloní: la Cursa de les Dones Barcelona 2018. Els carrers de la ciutat s’omplen d’esport femení amb milers de dones corrent per Barcelona. La d’enguany és ja la XIV edició d’aquesta prova. A més, la Cursa de la Dona de Barcelona és la 8a i última del Circuit de la ‘Carrera de la Mujer’ 2018, que es disputa en diferents proves al llarg del territori de l’Estat espanyol.

La Cursa de les Dones Barcelona 2018, organitzada per la revista Sport Life amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, començarà el dia 11 de novembre a les 9h del matí. Les participants, que, finalment, seran unes 34.000, han de completar un recorregut de 7,8km. La sortida de la cursa és a l’Avinguda Maria Cristina i l’arribada a l’Avinguda Rius i Taulet. El temps màxim per realitzar la prova és d’1 hora i 30 minuts.

Cursa de reivindicació

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, que va presidir l’acte de presentació de la Cursa, en el qual va explicar el sentir de l’Ajuntament: “Volem que el diumenge sigui un dia d’esport però també un dia reivindicatiu a favor de les dones. Llegirem un Manifest perquè tothom sigui conscient que encara no hi ha igualtat i l’hem de reivindicar”.

Un dia a un CEM

Premiem la participació a la Cursa de les Dones Barcelona 2018 amb una invitació per gaudir d’un dia a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal que més us agradi! Per accedir-hi, només caldrà imprimir el correu que us enviïn amb el codi d’invitació corresponent, i adreçar-se al CEM amb el dorsal de la Cursa de la Dona.

Share this content