BCN Es mou dins de casa

ds., 11/04/2020 - 22:51

Ciutat. Aquest diumenge, a les 12.00 hores, ha tingut lloc el gran repte esportiu, una sessió de fitnes compartida amb tota la ciudadania.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, ha realitzat avui a les 12.00 hores el gran repte esportiu d’una sessió de fitnes compartida i simultània als balcons, al menjador, al saló i a qualsevol altre espai de les llars de la ciutat. Tot i l’excepcionalitat que estem vivint pels efectes de la COVID-19, la sessió de fitnes simultània ha volgut convocar a totes les persones amants de l’esport per compartir una estona fent exercici i ballant des de casa seva. La sessió de fitnes ha tingut una coreografia creada especialment per a l’ocasió amb la cançó “Ballarem”, del grup KOERS que s’ha pogut practicar durant aquests dies.

Aquesta iniciativa de l’Institut Barcelona Esports s’emmarca en la campanya de promoció de l’esport ciutadà “Barcelona es mou dins de casa” on es recomana a totes les persones mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el seu domicili i ofereix propostes i recursos per a facilitar-la.

Share this content