Calendari de la recta final dels Barcelona World Roller Games 2019!

dv., 12/07/2019 - 20:11

BWRG2019. Dissabte i diumenge són dies plens de finals, en una gran varietat de disciplines, des de Roller Derby o Inline Freestyle en Speed Slalom, fins a les proves de Velocitat i les finals d'Hoquei.

Comença l’últim cap de setmana de competició dels Barcelona World Roller Games 2019 i l’Artístic, el Roller Derby, l’Inline Freestyle, l’Hoquei Línia i l’Hoquei Patins afronten aquesta recta final amb algunes de les proves més esperades i les grans finals de la competició.

Calendari BWRG2019 – Dissabte 13 de juliol 

El dissabte serà un dia ple de finals! Per començar a les 12:00 hores del migdia viurem la final de Roller Derby al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca. Al llarg de la tarda, a més, viurem les diferents finals de l’Inline Freestyle en Speed Slalom al Sant Jordi Club.

Just al costat, al Palau Sant Jordi, i a partir de les 18:00 hores, gaudirem de la final a ronda única del patinatge artístic de quartets. A més, al CEM Mar Bella, es disputarà la final femenina i masculina d’Hoquei Línia, a les 18:00 i 22:00 hores respectivament.

Pel que fa a les proves de Velocitat, també viurem les primeres finals al Passeig de Gràcia a partir de les 20:00 hores.

Calendari BWRG2019 – Diumenge 14 de juliol 

Ja el diumenge, la jornada comença a les 08:00 hores amb les finals de Velocitat en modalitat de Marató, al creuament entre l’Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia. Mentrestant, al Sant Jordi Club, al llarg de tot el dia viurem diverses finals d’inline Freestyle.

També podrem gaudir de la final d’Hoquei Patins al Palau Blaugrana: la femenina serà a les 12:00 hores del migdia, mentre que la masculina es disputarà a les 18.00 hores.

Per últim, i just abans de la cerimònia de clausura, al Palau Sant Jordi viurem la final a ronda única de la modalitat de grups grans de patinatge Artístic.

Share this content