La Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona registra 7811 finishers!

ds., 07/11/2020 - 09:00

Curses. Del 8 al 15 de novembre, de manera individual i seguint la normativa vigent, s'ha celebrat la Virtual 42/7 Zurich Marató de Barcelona.

Deixem ja enrere una de les proves més esperades de la ciutat, que enguany ha arribat en format virtual. D’aquesta manera, els més de 13.000 participants han pogut disputar una prova que permetia recórrer els més de 42 km de marató individualment, des de qualsevol lloc del món, en una sola tirada o per etapes.

Amb el format actual, s’ha creat una gran comunitat virtual, ja que tots els/les participants han realitzat la marató mitjançant l’aplicació VRace by Sport Heroes. Així, els corredors/es han pogut veure la seva progressió en directe a través dels seus dispositius, i comprovant en tot moment quants quilòmetres han realitzat i quants els falten per completar l’objectiu final.

42 quilòmetres solidaris

A més, tots els/les participants han pogut completar la 42/7 Zurich Marató de Barcelona des d’una vessant solidària. Gràcies a la col·laboració amb la plataforma migranodearena.org, els corredors/es han pogut vincular la seva pròpia marató amb un repte solidari. Així, tots els i les participants han pogut adquirir una medalla finisher solidària personalitzada, de la qual es destina 1€ a favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany  centra els seus esforços en la recerca sobre la covid-19.

Share this content