Comença l’any amb un bany!

dt., 03/12/2019 - 16:00

Esdeveniments. Arriba un nou any i, com cada any, el comencem fent esport al litoral marítim. I tu, t’animes a remullar-te per una bona causa?

El Club Natació Atlètic Barceloneta organitza el primer bany de l’any, una activitat que permet a tothom qui vulgui començar el 2020 de manera saludable i divertida.

Com cada 1 de gener, el CNAB dona la benvinguda al nou any amb un divertit i solidari bany al mar, a les 12:00 hores a la platja de Sant Sebastià. Aquest any, la recaptació es destinarà íntegrament a l’Institut Guttmann, que té com a principal missió la de promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

En aquesta ocasió, l’aportació es multiplicarà per tres perquè el Club i l’Obra Social la Caixa se sumen a l’acció solidària i aportaran cadascun la mateixa quantitat recollida amb les inscripcions. Tanmateix, la inscripció permetrà als participants accedir al club i fer ús dels vestidors i dutxes.

No ho dubtis més i comença l’any fent esport per una bona causa.

Enllaços recomanats

Share this content