dt., 07/16/2019 - 15:24

Comencen les aventures d’en “Karma”, el cavall de #BCNalgalop

Ciutat. Fes-te una foto amb l’etiqueta #bcnalgalop i guanya entrades per al CSIO Barcelona 2019, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.

Els alumnes del Col·legi Sant Miquel participen en l’activitat “Cavall i Esport” organitzada per la Barcelona Equestrian Challenge conjuntament amb l’Institut Barcelona Esport, que els permet gaudir d’una classe d’hípica de forma gratuïta en les instal·lacions de la Escola del  Reial Club de Polo de Barcelona.

Aquests dies el Parc d’Atraccions del Tibidabo ha rebut una visita molt especial. Es tracta d’en “Karma”, el cavall de fibra de vidre que protagonitza la quarta edició de l’acció #bcnalgalop de la Barcelona Equestrian Challenge. Aquest simpàtic cavall, realitzarà un tour aquest estiu per alguns dels llocs més emblemàtics de Barcelona, a l’espera de l’arribada a l’octubre del CSIO Barcelona, la competició eqüestre de l’any. Enguany, amb el seu disseny, vol apropar el món del cavall als més petits fent èmfasis en l’estima per la natura, els valors de l’esport i el respecte a les persones.

L’agenda d’en Karma

En “Karma” té ganes de fer moltes coses aquest estiu i per això passarà uns dies divertint-se per la ciutat. Sabeu quin itinerari seguirà. No us el perdeu!

  • Parc d’Atraccions Tibidabo de l’1 al 14 de juliol.
  • Centre Comercial l’Illa del 15 al 21 de juliol.
  • Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona – El Prat Josep Tarradellas del 22 de juliol a l’1 d’agost.
  • Hotel Mandarín Oriental Barcelona del 2 al 15 de setembre.
  • Museu Olímpic del 16 al 22 de setembre.
  • Imagin Cafè del 23 al 29 de setembre.
  • CSIO Barcelona del 3 al 6 d’octubre.

Enllaços recomanats

Share this content