Barcelona celebra la 10a edició de l’imaginExtreme

dg., 08/11/2020 - 10:12

L'esdeveniment se celebrarà se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre al Parc del Fòrum a porta tancada.

Els dies 6 i 8 de novembre al Parc del Fòrum de Barcelona ha acollit l’imaginExtreme Barcelona 2020. L’esdeveniment, que és una cita de referència en action sports i urban lifestyle en l’àmbit nacional i europeu, s’ha celebrat a porta tancada a causa de la crisi sanitària ocasionada per la  pandèmia de la Covid-19.

L’imaginExtreme Barcelona 2020 ha comptat amb 100 riders procedents de 24 països i 5 continents diferents. Ells i elles, han disputat 8 competicions esportives internacionals corresponents a 4 esports en diferents modalitats: BMX, Scooter, roller freestyle i skateboard. En categoria estatal, l’imaginExtreme Barcelona ha acollit competicions d’scooter.

Cal destacar la cada vegada més gran popularitat d’aquests esports extrems. Especialment de l’skate i el BMX, que l’any 2021 tindran el seu debut olímpic als Jocs de Tòquio.

El regidor d’Esports, David Escudé, va participar el 3 de novembre, a la presentació de la desena edició de l’imaginExtreme Barcelona. L’acte també va comptar amb la presència de Toni Reig, representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, de Jordi Roquer, director de SevenMila (entitat organitzadora de l’esdeveniment), de Quim Garcia, director esportiu de l’esdeveniment, així com dels esportistes Mar Barrera i Erik Ávila que han participat en les competicions d’Skate i Scooter, respectivament, de l’imaginExtreme Barcelona.

El regidor d’Esports, David Escudé va explicar que “Aquesta edició no comptarà amb públic presencial però us convidem a tots i a totes a seguir l’esdeveniment de manera virtual”.

Enllaços recomanats

Share this content