David Escudé participa en el 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030

dj., 08/10/2020 - 08:19

Ciutat. David Escudé ha obert la segona sessió del 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030 amb la ponència "Cómo construir una marca de Ciudad y usar el Deporte como eje para la recuperación social".

Aquest 7 i 8 d’octubre Càceres ha allotjat, per tercer any consecutiu, el 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030. A l’edició d’enguany, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona ha parlat de Barcelona com a referent de ciutat esportiva que utilitza l’esport com a dinamitzador social i econòmic. A més, Escudé ha afirmat que “Per crear una estratègia política esportiva cal tenir present les característiques de la ciutat, la climatologia, el teixit associatiu i els hàbits de la ciutadania” i ha destacat que “Seguim treballant per posicionar la ciutat de Barcelona com una ciutat referent a nivell mundial. Volem que la gent vingui a Barcelona a fer esport”.

El 3er Congreso Deporte y Turismo Extremadura 2030, que ha combinat la modalitat presencial i la virtual, té com a principal objectiu posicionar l’esport dins del sector turístic com un dels eixos principals en els quals basar la recuperació econòmica i analitzar les potencials possibilitats que aquesta àrea ofereix. Així, el congrés ha intentat explorar el potencial del sector relacionat amb l’economia verda i circular i les possibilitats de generar riquesa i llocs de treball.

A més, l’esdeveniment també ha apostat per compartir experiències i projectes d’èxit en l’àmbit nacional i internacional dins del sector i s’ha convertit en un punt de referència on exposar els avenços. A la vegada, s’ha tractat de determinar les millors pràctiques en gestió i desenvolupament de projectes d’ocupació a través de l’Esport, el Turisme i el Medi Natural.

Share this content