David Escudé presenta el TRAM Barcelona Open

dj., 22/04/2021 - 12:33

Tennis. El torneig de tennis en cadira de rodes, que torna després d’un any d’aturada per la covid-19, tindrà lloc del 19 al 22 de maig a les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona.

Aquest dijous 22 d’abril, emmarcat dins de la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó, s’ha presentat el TRAM Barcelona Open, un torneig internacional de tennis en cadira de rodes que celebra la seva quarta edició. Com ja és habitual, el campionat disposarà d’una gran nòmina de tennistes masculins i femenins i disposarà de les modalitats d’individuals i dobles. Enguany, i com a prova del creixement que va tenint any rere any, el torneig comptarà amb la participació d’uns 40 jugadors i jugadores de 15 nacionalitats diferents.

Un torneig accessible i segur

El TRAM Barcelona Open és un projecte que neix amb la il·lusió de donar a conèixer el tennis en cadira de rodes a Barcelona i amb la voluntat d’esdevenir un referent en el circuit mundial de l’especialitat. Enguany, es presenta amb l’objectiu de convertir-se en un torneig de referència del Uniqlo Wheelchair Tennis Tour i pretén donar així visibilitat als esportistes i als valors de l’esport adaptat com són la superació, l’esforç i la constància, entre d’altres.

Per tal de garantir la seguretat de les persones visitants i espectadores, el torneig tindrà un aforament limitat a un màxim de 100 persones i amb reserva prèvia d’entrada (gratuïta). A més, el TRAM Barcelona Open comptarà amb les mesures de seguretat actuals i es faran tests d’antígens a tot el personal, persones voluntàries, jugadors i jugadores i les persones acompanyants abans i durant la seva celebració.

No et perdis res amb la App!

Per tal d’optimitzar l’accessibilitat universal a tota la ciutadania, aquest any el torneig estrena una aplicació mòbil on es compartiran els resultats en directe, horaris de tots els partits, imatges i vídeos del dia, informació sobre el torneig i la seva localització i un xat on resoldre dubtes en temps real, tant per a sistemes operatius iOS com per Android.

 

 

 

 

Enllaços recomanats

Share this content