El 47è Trofeu de Vela Conde Godó finalitza abans d'hora en solidaritat amb la ciutat de Barcelona

dg., 19/07/2020 - 17:52

Vela. La competició congregarà unes 60 embarcacions i prop de 500 regatistes amb la representació de 8 països.

L’Organització del 47è Trofeu de Vela Conde Godó ha donat per finalitzada la competició aquest dissabte 18 de juliol en solidaritat amb la ciutat de Barcelona, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries competents respecte a la pandèmia de la Covid-19.

El lliurament de premis s’ha celebrat aquest mateix dissabte a la tarda al Real Club Náutico de Barcelona. Hi han assistit el Sr. Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona; el Sr. Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela; la Sra. Ana Godó, en representació del Grup Godó, el president i del comodor del RCNB, el Sr. Félix Escalas i el Sr. Marc d’Antonio, respectivament, i el Sr. José Luis Barón, Delegat de defensa de l’Armada.

Seguint les directrius i recomanacions del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, únicament ha assistit a l’acte les autoritats organitzatives, i per a recollir els corresponents trofeus, un membre de cada embarcació vencedora en representant de tota la tripulació.

Pel que fa als resultats, el El Rats on Fire ha aconseguit el seu 11è títol de campió en la classe ORC 0-1; mentre que en ORC 2, l’Immens ha aconseguit la seva 4a victòria
consecutiva. Ha estrenat palmarès el J70 Biobizz GetxoEurofrits aconseguint el títol Tramendu en ORC 3-4

Share this content