El Campus Olímpia t'espera!

dj., 06/05/2021 - 09:00

Campus Olimpia. Les inscripcions a totes les activitats s'ha de fer a través de mitjans telemàtics a causa de la covid-19.

El programa municipal de vacances d’estiu per a infants i adolescents, el Campus Olímpia, ha obert inscripcions aquest dissabte 24 d’abril. Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la covid-19, les inscripcions a totes les activitats s’han de fer a través de mitjans telemàtics (web, telèfon, SMS, correu electrònic, etc.) i no presencials. Tanmateix, les activitats estan subjectes a possibles variacions depenent de l’evolució de la pandèmia i, com a novetat, aquest any també s’anul·la el procediment de recollida de número per al sorteig de l’ordre d’inscripció als Campus Olímpia i les inscripcions seguiran el mateix procés que la resta d’activitats.

Per formalitzar la inscripció a cadascuna de les activitats que ofereix la campanya de vacances d’estiu, cal  consultar-ne el procediment a l’entitat organitzadora corresponent a través dels seus canals telemàtics. A més, algunes entitats ofereixen la possibilitat de fer una preinscripció online a les seves activitats.

Un programa divers i inclusiu

La campanya de vacances Campus Olímpia ofereix més d’un miler d’activitats de lleure, socioculturals i esportives, perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Enguany, el programa consta de més de 380.000 places i un any més té l’objectiu de fer arribar l’esport a tots els infants de la ciutat.

Les activitats que formen part de la campanya garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

El programa, a més, facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l’Ajuntament a aquelles famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Share this content