dc., 10/10/2018 - 08:38

El CN Barcelona, un club centenari, al Museu Olímpic i de l'Esport

Exposicions. Fins al 2 de desembre, el Museu Olímpic i de l'Esport serà l'escenari de l'exposició fotogràfica del Club Natació Barcelona.

Fins al 2 de desembre, podeu veure l’exposició del Club Natació Barcelona al Museu Olímpic i de l’Esport, en la qual es repassen els 111 anys d’història del club a través d’un recull d’imatges, un vídeo i diferents panells informatius que mostren l’evolució del club.

La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l’existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica esportiva a la ciutat i per això fa una exposició monogràfica anual sobre un club centenari de Barcelona.

El dimecres, 10 d’octubre, es va celebrar la inauguració oficial amb l’assistència de la comissionada d’Esports de l’Ajuntament i presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, Marta Carranza, qui va assegurar que “per l’IBE és fonamental l’esport de base, és la clau de l’èxit. I no seria possible sense la tasca de clubs com el Club Natació Barcelona”, que a més, “va ser un club pioner”

Club centenari: Club Natació Barcelona

El Club Natació Barcelona és un dels clubs pioners a la ciutat, fundat l’any 1907 gràcies a la iniciativa de Bernat Picornell i un grup d’amics que anaven habitualment al desaparegut Gimnàs Solé de Barcelona, lloc on es va establir la seu social fundacional de l’entitat. El club va ser, també, el primer en tenir una piscina coberta a la ciutat i és l’organitzador de l’esdeveniment esportiu més antic de Barcelona, la Copa Nadal.

En l’actulitat, el club es troba en un espai immillorable, davant del mar al passeig Joan de Borbó, 93 i amb unes instal·lacions que fan patxoca. El CN Barcelona segueix fomentant l’esport dia a dia a través diferents seccions esportives: waterpolo, natació, salts, vela, triatló, pàdel, karate, petanca i pilota.

Enllaços recomanats

Share this content