dg., 09/22/2019 - 14:49

'El fitnes, de l’aeròbic a les noves tendències', penúltima conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’

Conferències. El darrer 26 de setembre vam tractar la pràctica del fitnes amb diferents experts en la propera edició d'aquest cicle a la sala d'actes del Palau Robert.

El 26 de setembre va tenir lloc a la sala d’actes del Palau Robert la conferència ‘El ‘fitness’, de l’aeròbic a les noves tendències’, que va ser la 3a conferència  del cicle ‘El valor de l’esport en el s. XXI’ dintre del calendari del 2019.

Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu repassar la trajectòria del fitnes i debatre sobre les darreres tendències d’aquesta pràctica esportiva. Així doncs, l’acte es concep com un espai de divulgació i debat on diversos professionals del món de l’esport hi aportaran el seu coneixement i experiència. Concretament, la conferència, que serà conduida per Jordi Fandiño, periodista esportiu a TV3, comptarà amb la presència de Noemí Pena, Coordinadora académica de l’ESHI, de Jordi Violan, representant de l’ADECAF, la Dra. Pilar Aparicio Chueca, coordinadora del Màster Universitari de Direcció d’Empreses de l’Esport de la UB, i Carles Murillo Fort, membre de la junta directiva d’Indescat i catedràtic de la UPF.

L’acte tindrà lloc només quatre dies després de la Festa del Fitnes de Barcelona, que un any més oferirà als veïns i veïnes de la ciutat una classe de condicionament físic al carrer, oberta a tots els veïns i les veïnes de la ciutat.

El cicle de conferències

Des del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona ampliem una línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l’activitat física i  l’esport.  

Seguint el fil de les conferències realitzades amb motiu de la commemoració dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona’92, continuem abordant les noves  realitats esportives en l’actual segle XXI a través del cicle ‘El valor de l’esport en el s.XXI’.

Les conferències s’emmarquen en diferents àmbits temàtics que creiem que poden ser de l’interès dels diferents actors relacionats amb el sistema esportiu de la ciutat, les persones interessades en l’activitat física i l’esport, i esperem que també siguin d’interès per a les mateixes persones que fan esport.

 

Share this content