dl., 05/06/2019 - 15:06

El Flic Flac Circ porta als alumnes al teatre

Esport escolar. Aquest mes de maig, al teatre SAT!, ha tingut lloc el Flic Flac Circ, una activitat englobada dins del projecte ‘L’escola fa esport a la ciutat’.

El Flic Flac Circ té com a objectiu promoure l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels nens i nenes de l’escola primària superior mitjançant l’aprenentatge durant el curs, classes d’educació física, figures i acrobàcies circenses.

Per aquest motiu, al llarg d’aquests dies, alumnes de diferents escoles participaran en aquesta activitat dirigida que enguany, el guió és una reflexió sobre l’aigua. A més, en algun dels actes tracta el tema del mar i els refugiats.

L’escola fa esport a la ciutat

L’organització de programes esportius de suport al currículum d’educació física a les escoles d’infantil, primària, secundària i educació especial és l’objectiu d’un complet projecte que compta amb un ampli ventall de propostes esportives destinades a millorar la formació del infants i joves de la capital de Catalunya.

Els programes, un total de trenta-sis, es desenvolupen normalment amb una formació perllongada durant tot el curs que permet als nens i nenes treballar i aprofundir en la matèria, i algunes d’elles compten amb una sessió en què posen en pràctica el treball previ realitzat als centres.

 

Enllaços recomanats

Share this content