dl., 09/10/2018 - 16:24

El millor hoquei de patins en línia posa punt i final

Hoquei. El CEM Horta va ser l'escenari del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Hoquei patins en línia.

Els dies 8 i 9 de setembre s’ha disputat a Barcelona el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’hoquei patins en línia, una de les cites més esperades pels amants d’aquest esport.

Després de 5 anys consecutius organitzant el torneig amb un alt nivell de joc, aquest esdeveniment és una mostra d’esforç i de capacitat de lluita. A més, aquest torneig s’ha convertit en un punt de referència en el qual els equips comparteixen experiències i coneixement d’hoquei i en el qual es relacionen amb equips d’altres països i cultures del món.

En aquest TICB hi han participat vuit clubs internacionals del més alt nivell, que han estat distribuïts en dos grups per dur a terme les fases preliminars i la final per determinar els aparellaments que determinaran el guanyador i la classificació final de tots els participants.

Referent a la competició femenina, el Barcelona Tsunamis s’ha imposat al HCR Cent Patins per un ajustat marcador final de 4-2. Pel que fa a la modalitat masculina, el HCR Cent Patins ha vençut al CHL Jujol Jokers per un contundent 5-1 final.

Share this content