El Pla de formació de Barcelona Esport Inclou dels propers mesos, al detall

dt., 02/02/2021 - 10:09

Presentem les diferents activitats que es realitzen durant els propers messos d'aquest curs 2020-2021 emmarcades en el Pla de Formació del programa  Barcelona Esport Inclou.

Continuen les activitats formatives del programa Barcelona Esport Inclou del primer trimestre d’aquest curs 2020-2021. Són sessions gratuïtes, obertes a tothom tot i que s’orienten a perfils concrets en cada activitat. Degut a les restriccions vigents, actualment es realitzen en format virtual a través de la plataforma Zoom.

Per a més informació i inscripcions: esportinclou@bcn.cat.

 Properes activitats:

  • Formació – Activitats dirigides i discapacitat: Inclusió de persones amb discapacitat física i discapacitat visual a les activitats dirigides i sala de fitness (part teòrica). Es realitzarà el 8 de febrer de 2021, de 17.00 a 20.30 hores mitjançant l’aplicació Zoom.

 

  • Formació – Joc motriu activitat física, discapacitat i inclusió (dues sessions): Durant la primera sessió s’abordaran estratègies per a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat visual, en els jocs motors i l’esport. Es realitzarà el 26 de febrer, de 11.00 a 13.30 hores vía Zoom. La segona sessió s’adreçarà a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual, i tindrà lloc el 24 de març, de 9.00 a 13.00 hores, també via Zoom.

 

  • Seminari activitats aquàtiques (2a sessió): Sessió pràctica, visualització i estratègies per al personal tècnic d’activitats aquàtiques. Segona sessió del seminari de tres sessions que va començar en novembre. Es realitzarà el 8 de març, de 9.30 a 14.00 hores mitjançant l’aplicació Zoom.

 

  • Seminari assessoraments: Sessió on es donaran pautes estratègiques sobre com abordar casos pràctics, amb posada en comú i seguiment individual de cada cas. Es realitzarà el 17 de març, de 10.00 a 12.30 hores vía Zoom.

Enllaços recomanats

Share this content