dl., 05/13/2019 - 15:12

El Pla de formació de l'Esport Inclou, al detall

Presentem les diferents activitats que es realitzen en el primer trimestre d'aquest curs 2018-2019 emmarcades en el Pla de Formació del programa l'Esport Inclou.

La pràctica de l’activitat físicoesportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, especialment d’aquelles que són més vulnerables com a conseqüència d’alguna discapacitat, incidint positivament en aspectes claus com la salut, la inclusió i la cohesió social de la ciutat.

Per aquest motiu, és necessari tenir a l’abast un programa com l’Esport Inclou, específicament adreçat a totes aquelles persones amb discapacitat física, intel·lectual, auditiva, visual i/o amb trastorn mental que viuen a la ciutat de Barcelona.

Pla de Formació

Presentem les diferents activitats que es realitzen en el primer trimestre d’aquest curs 2018-2019 emmarcades en el Pla de Formació del programa l’Esport Inclou. Són sessions gratuïtes, obertes a tothom tot i que s’orienten a perfils concret en cada activitat.

Per a més informació i inscripcions, han de dirigir-se al correu esportinclou@bcn.cat.

Activitats

Formació: Estratègies per a la inclusió de persones amb transtorn mental en les activitats esportives
– 14 de maig
– 9 a 13:30h
– CEM Guinardó
– Sessió teòrica orientada a personal tècnic esportiu que desenvolupa activitat esportiva a un grup en concret on hi ha presència de persones amb trastorn mental. Té una part teòrica, on es donen a conèixer trets característics del trastorn així com eines i recursos per incloure’ls a l’activitat, i una part pràctica, amb la presència d’un grup on els participants tenen NEE i es posa en pràctica la dinamització de la sessió.

Formació: Estratègies per a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual en els jocs motors i l’esport
– 12 de juny
– 9 a 14h
– CEM La Mar Bella
– Sessió teòrica i pràctica. S’estudia la discapacitat física i intel·lectual en tot el seu marc i es posa en pràctica diferents activitats i jocs per tal de posar en situació real a les persones assistents i a posteriori, eines i recursos per tal d’incloure’ls a les activitats esportives.

Share this content