dl., 10/14/2019 - 15:37

El tast atlètic del CEEB arriba a La Mar Bella

Esport escolar. Durant els mesos d’octubre i novembre, el CEM La Mar Bella acollirà el Tast atlètic del CEEB, tres jornades d’atletisme dirigides a les escoles.

Els propers 17 d’octubre, 31 d’octubre i 14 de novembre se celebra el tast atlètic, una activitat que contribueix directament a ampliar els coneixements de l’esportista i fomentarà aspectes educatius de l’activitat física.

Uns 800 participants de 3r i 6è de primària de les escoles que ho desitgin, podran apropar-se a fer atletisme, tastant les diferents modalitats atlètiques com salt de llargada, marxa, llançament de pes, tanques, velocitat, relleus i diversitat funcional i sensorial. Consulta’n el programa.

Una edició més, El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona rep la col·laboració de Mundo Deportivo per promocionar l’atletisme entre els infants de la nostra ciutat. En conseqüència, l’atleta Carles Castillejos serà, un cop més, l’encarregat de fer unes xerrades formatives sobre aquesta disciplina esportiva. Tanmateix, durant la jornada, es distribuiran en grups de 20 a 25 participants dirigits pels seus respectius professors.

Com ja és habitual, l’acte disposarà de diferents modalitats atlètiques i dues activitats de sensibilització exclusiva. A més, el termini d’inscripcions finalitza la setmana abans de cada jornada. No obstanbt, per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a promocio@elconsell.cat.

Share this content