El torneig Barcelona Open Banc Sabadell, al detall

dt., 23/03/2021 - 17:54

Aquesta tarda s'ha celebrat la presentació oficial del Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó.

Aquest 23 de març, al Palauet Albéniz, ha tingut lloc la presentació oficial d’un dels tornejos més emblemàtics de la ciutat. Enguany, del 17 al 25 d’abril, les pistes del Reial Club Tennis de Barcelona 1899 seran una vegada més l’escenari del Barcelona Open Banc Sabadell, que arriba a les 68 edicions.

A l’acte, que s’ha pogut seguir en directe a través del web i de les xarxes socials de BCN Esports, hi ha assistit l’alcaldessa, Ada Colau, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé. A més, i com a novetat, durant l’acte de presentació s’han donat a conèixer el nom dels tennistes que participaran al torneig i que lluitaran per endur-se el triomf a la ciutat comtal. Tanmateix, al llarg de la presentació, s’han donat a conèixer les mesures que s’han pres per adaptar el torneig a les circumstàncies sanitàries actuals.

Ada Colau ha obert l’acte afirmant que “grans actes com el Barcelona Open Banc Sabadell consoliden Barcelona com una ciutat referent en el món de l’esport”, a més, ha destacat la importància que té l’esport en una ciutat com Barcelona i ha posat en valor el fet que tornejos com aquests ajuden a promoure l’esport a la ciutadania.

Altres assistents a la presentació han estat el president del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Jordi Cambra, el president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, el president del Grup Godó, Javier Godó, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el director executiu del Torneig, Xavi Pujol, el director esportiu del Torneig, David Ferrer, i el cap de Medicina Preventiva i Epidemiològica de l’Hospital Clínic de Barcelona, Antoni Trilla.

El torneig, una garantia de bon tennis

El Barcelona Open Banc Sabadell és sinònim de bon tennis i de partits d’alt nivell. Al llarg dels seus 68 anys d’història, han format part del cartell les millors raquetes del món i aquest 2021 s’espera que la nòmina de jugadors que hi assisteixin sigui també molt elevada. De fet, Rafa Nadal, que actualment ocupa la tercera posició del rànquing ATP, ha confirmat ja la seva participació en el proper Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó.

Durant l’acte, a més, s’ha afirmat que l’edició d’enguany comptarà amb les millors raquetes del moment. Entre d’altres coses, el director esportiu del Torneig, David Ferrer, ha afirmat que el torneig comptarà amb dotze tennistes que actualment ocupen el top 20 del rànquing de l’ATP. 

Share this content