dv., 01/17/2020 - 14:35

Els Centres Esportius Municipals, protagonistes de la següent sessió formativa de l'Esport Inclou

Esport Inclou. El proper 31 de gener, entre les 10 i les 13 hores, tindrà lloc un nou curs del programa de formació d’Esport Inclou. El coneixes?

“Eines i estratègies orientades al personal d’atenció al públic dels Centres Esportius Municipals de Barcelona” és el tema de la propera sessió formativa del programa l’Esport Inclou, que se celebrarà el 31 de gener al Centre Cívic Cristalleries Planell. A continuació, us detallem tota la informació.

Dia de realització: divendres 31 de gener de 2020.
Horari: de 10 a 13 hores.
Espai de realització: Centre Cívic Cristalleries Planell (C/Doctor Ibañez, 38, 08014 Barcelona).

Descripció

Sessió orientada al personal d’atenció al públic dels CEM’s amb l’objectiu de donar eines, recursos i coneixements tant en l’atenció de persones amb discapacitat, com dels serveis i recursos que poden oferir des dels CEM’s a disposició de la ciutadania.

Objectius

– Oferir eines i recursos per afavorir que les accions dels i les professionals d’atenció al públic dels CEM siguin inclusives.
– Millorar la sensibilització respecte les persones amb discapacitat.

Continguts

El curs és una única sessió que tindrà un contingut teòric i pràctic i amb dinàmiques participatives. No cal portar roba esportiva)

Inscripció

La sessió és completament gratuïta i oberta a tothom. Per apuntar-se, cal formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1105-2, a través del següent enllaç. Tanmateix, si vols consultar més informació del curs, pots fer-ho aquí.

Programa formatiu l’Esport Inclou

La pràctica de l’activitat físicoesportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, especialment d’aquelles que són més vulnerables com a conseqüència d’alguna discapacitat, incidint positivament en aspectes claus com la salut, la inclusió i la cohesió social de la ciutat.

Per aquest motiu, és necessari tenir a l’abast un programa com l’Esport Inclou, específicament adreçat a totes aquelles persones amb discapacitat física, intel·lectual, auditiva, visual i/o amb trastorn mental que viuen a la ciutat de Barcelona.

Les diferents activitats que es realitzen en el primer trimestre d’aquest curs 2019-2020 es poden consultar en el Pla de Formació del programa l’Esport Inclou. Són sessions gratuïtes, obertes a tothom tot i que s’orienten a perfils concret en cada activitat.

Per a més informació i inscripcions, dirigir-se al correu esportinclou@bcn.cat.

Share this content