dt., 12/03/2019 - 16:02

'Els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona', té nova data!

Conferències. El proper 29 de gener finalitza l'edició del cicle 'El valor de l'esport en el segle XXI' amb una xerrada sobre 'Els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona'.

El proper 29 de gener tindrà lloc la conferència ‘Els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona’, una nova xerrada del cicle de conferències ‘El valor de l’esport en el s.XXI’.

Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu posar en valor el nou model que s’està emprant actualment a la ciutat en l’organització de grans esdeveniments, en quin sentit, com ha evolucionat, etc. D’aquesta manera, l’acte es concep com un espai de divulgació i debat on diversos professionals del món de l’esport hi participaran.

L’acte seguirà el fil de diverses qüestions que es van posar sobre la taula durant el 1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats que es va celebrar el passat mes de març a Barcelona.

El cicle de conferències

Des del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona obrim una nova línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l’activitat física i  l’esport.  

Donant continuïtat a les conferències realitzades amb motiu de la commemoració dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona’92, ara ens proposem abordar les noves  realitats esportives en l’actual segle XXI.

Les conferències s’emmarcaran en diferents àmbits temàtics que creiem que poden ser de l’interès dels diferents actors relacionats amb el sistema esportiu de la ciutat, les persones interessades en l’activitat física i l’esport, i esperem que també siguin d’interès per a les mateixes persones que fan esport.

 

Share this content