Els millors atletes se citen a l’Estadi Municipal Joan Serrahima

dt., 16/07/2019 - 10:12

TICB. El proper dimecres 17 de juliol se celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Miting d’Atletisme a l’Estadi Municipal Joan Serrahima, amb la participació de grans figures internacionals i els millors especialistes estatals i catalans.

Entre d’altres en destaca la presència de Fernando Carro, que recentment va realitzar el rècord d’Espanya de 3.000 metres obstacles a Mònaco i que en aquesta ocasió participarà a la prova dels 5.000 metres.

Una edició més, però, la prova dels 1.500 metres tornarà a ser una de les més interesants de la reunió atlètica amb la presència de l’Abdessamad Oukhelfen, recent medallista europeu sub23 a la prova a Gavle, Suècia. L’acte, també comptarà amb grans noms com Kevin López i Llorenç Sales i una bona representació internacional encapçalats pel marroquí Fouad el Kaam i el kenyà Kumari Taki.

Pel que fa a la cursa dels 400 metres en destaca la presencia de Lucas Bua i Samuel García, amb rivals internacionals com Nery Brenes, Costa Rica, campió mundial indoor l’any 2012.
En salt de llargada gaudirem de la presència del recent subcampió d’Europa sub23, Hèctor Santos, així com també la d’Eusebio Càceres.

L’Adel Mechal disputarà en aquesta ocasió la cursa dels 800 metres, amb presencia d’atletes de gran prestigi com Ayanleh Souleiman, campió del món en pista coberta en Sopot’14 i medalla de bronze al mundial de Moscou’13, que tornarà al Serrahima desprès de que va ser una de les estrelles del míting de 2015 on va protagonitzar la millor marca mundial de l’any en aquest moment.

Pel que fa a les altres disciplines, a la prova dels 5.000 metres està prevista la presència d’Antonio Abadia i Ayad Lamdassem, amb una gran participació d’atletes africans encapçalats pel kenyà Josphat Kiprono. En perxa destaquen Dídac Salas i Igor Bychkov en categoria masculina i Mònica Clemente i Andrea San José en la femenina. Seguint amb dones, la cursa dels 200 metres comptarà amb les catalanes Estela García Cristina Lara.Als 800 metres la Zoya Naumov tindrà una interesant cursa amb un gran nombre d’atletes de nivell com les etíops Gudaf Tsegay i Mahlet Mulugeta, ambdues amb registres acreditats inferiors als dos minuts. Finalment, als 1.500 metres hi destaca la participació d’Esther Guererro i Solange Pereira.

Share this content