‘Els nous escenaris virtuals de l’esport’, nova conferència del cicle ‘El valor de l’Esport en el segle XXI’

dv., 25/09/2020 - 15:01

Ciutat. Per primera vegada, la conferència serà en format virtual i es podrà seguir en directe des del canal de Youtube de BCN Esports.

El 30 de setembre ha tingut lloc una nova conferència del cicle ‘El valor de l’esport en el segle XXI” , que versarà sobre ‘Els nous escenaris virtuals de l’esport’.

En aquesta ocasió, la conferència ha tingut un format virtual – adaptant-se a la situació que s’està vivint– i s’ha pogut seguir en directe des del canal de Youtube BCN Esports. A més, tothom qui ho ha volgut hi ha pogut participar fent consultes via xat.

Amb la presència de reconeguts professionals com Josep Mª Figueras, Managing Director de YFS Barcelona, Bernat Gaya, soci-consultor de 3 POC Consulting, Olga López, directora d’Innovació i Qualitat Esportiva dels Clubs Claror i Míriam Garcia, influencer relacionada amb l’esport, s’hi han debatut diversos punts de vista sobre la direcció que estan prenent actualment els escenaris esportius de la ciutat de Barcelona pel que fa al format virtual i, en aquest sentit, quines són les perspectives de futur.

El cicle de conferències

El cicle de conferències “El valor de l’Esport en el s.XXI” és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, que pretén establir una línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l’activitat física i  l’esport.

Les conferències s’emmarquen en diferents àmbits temàtics d’interès per als diferents actors relacionats amb el sistema esportiu de la ciutat, les persones interessades en l’activitat física i l’esport, i els i les esportistes.

Share this content