dl., 11/19/2018 - 15:28

En marxa la 4a edició dels premis "Córrer per compromís"

Premis. Es poden presentar projectes fins al 30 de novembre a les 14:00 hores, en uns premis que reconeixen projectes esportius de la ciutat que tinguin un contingut social i solidari destacat.

L’Institut Barcelona Esports (IBE) ha obert la convocatòria de la quarta edició dels premis ‘Córrer per Compromís’, que reconeixen els projectes esportius d’entitats sense ànim de lucre que tinguin un contingut social i solidari destacat. Els projectes que vulguin presentar-se en aquesta nova edició han de ser lliurats i registrats a l’Institut Barcelona Esports fins a les 14:00 hores del dia 30 de novembre.

Des del 2015, l’Ajuntament de Barcelona vol destacar la solidaritat d’aquest tipus de projectes amb els guardons ‘Córrer per Compromís’. D’aquesta manera, les aportacions dels corredors i de les corredores contribueixen directament a tirar endavant projectes vinculats específicament a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’esport.

Aquest any la dotació prevista per al premis és de 132.745 euros i s’entegaran premis d’un màxim de 30.000 euros. A l’hora de decidir els guanyadors, el jurat valorarà especialment els objectius de l’entitat; la contribució del projecte a la millora de la qualitat de vida, la cohesió social i el desenvolupament esportiu, i també l’originalitat, la innovació, la intenció i la coherència de cada proposta.

Consulteu les bases dels premis

Enguany, les bases han estat modificades. Podeu consultar les modificacions en aquest document, però el més rellevant és el següent: “podran optar al premi aquelles entitats que no l’hagin rebut en cap de les dues edicions anteriors, i poden presentar projecte, novament, aquelles que no hagin obtingut un premi a l’edició anterior”.

Share this content