dj., 10/04/2018 - 09:54

Es presenta el llibre "Barcelona, ciutat de l'esport"

Esdeveniments. Aquest dimecres 17 d'octubre, es va presentar el llibre 'Barcelona, ciutat de l'esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992' al Museu Olímpic!

El Museu Olímpic i de l’Esport ha estat l’escenari de la presentació del llibre ‘Barcelona, ciutat de l’esport. 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992’ el passat dimecres, 17 d’octubre.

Aquest llibre pretén posar de manifest què van ser els Jocs Olímpics i Paralímpics per a Barcelona i quins canvis han acabat originant tant en la ciutat com en la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Tanmateix, també analitza com va anar la competició dels que van ser anomenats com els millors Jocs de la història, amb grans fites esportives tant en els Jocs Olímpics com en els Paralímpics. A més, es detalla el paper clau del voluntariat, que va ser un èxit absolut i sense precedents.

Si voleu llegir el llibre, està disponible en el següent enllaç.

El 25è aniversari a la ciutat

L’any 2017, l’Ajuntament de Barcelona va programar un ampli ventall d’activitats i iniciatives per tal de recordar i celebrar aquesta gran efemèride que, sens dubte, va marcar la ciutat. Podeu recuperar gran part dels actes i activitats que es van celebrar l’any passat i tot allò relacionat amb els Jocs de Barcelona ’92 en aquest web.

Share this content