dl., 11/18/2019 - 13:32

Esport, corriols i pistes!

Curses. Aquest cap de setmana arriba la setena edició de l’ultra de la ciutat de Barcelona, el Gran Trail Collserola, una competició en semi autosuficiència.

El proper diumenge 23 de novembre, amb un traçat que recorre camins de la serra de Collserola, tindrà lloc la Barcelona Trail Races. Es tracta de la primera cursa de muntanya de llarga distància amb sortida i arribada a Barcelona i amb un recorregut que passa per vuit dels nou municipis que conformen el Parc Natural de la Serra de Collserola.

Una edició més, el centre de competició serà al Velòdrom d’Horta de Barcelona, a tocar de la parada de metro Mundet, i el traçat estarà dividit en 50% corriols, 43% pista i 7% asfalt.

Conservem el Parc

El Parc Natural de la Serra de Collserola representa una zona verda per a més de 3 milions de persones de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquesta gran àrea és part fonamental de la qualitat de vida tant dels veïns com dels visitants. Cada cop que hi entrem, a passejar, a córrer o amb bicicleta, el nostre deure és protegir-lo, cuidar-lo i també millorar-lo.

Share this content