dc., 09/12/2018 - 13:18

Esport de tots colors al Panteresports 2018

Esdeveniments. Els dies 14, 15 i 16 de setembre se celebra el Panteresports 2018, el campionat multiesportiu LGTBI+ de caràcter internacional més gran de tot l'Estat, amb participants d'arreu d'Europa.

El Panteresports és un esdeveniments de diversos esports que se celebra a Barcelona durant 3 dies, organitzat pel Club Esportiu Panteres Grogues, una associació sense afany de lucre que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals  i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa.

En aquest sentit, el Panteresports International Multi-Sport Event – LGBT & Friends, que se celebra els dies 14, 15 i 16 de setembre, és el campionat multiesportiu LGTBI+ de caràcter internacional més gran de tot l’Estat, amb participants d’arreu d’Europa.

El tret de sortida es dóna divendres 14, amb el registre i el sopar de benvinguda. El dissabte, és el torn de la competició voleibol, futbol, bàsquet, pàdel, natació. A més, també, d’un sopar i la Festa Panteresports. Per últim, el diumenge 16, se celebra la competició de volei platja i de pàdel, amb un brunch entre mig.

Des del l’Institut Barcelona Esports donem suport a iniciatives d’aquest tipus i treballem perquè l’esport sigui un entorn sense cap tipus de discriminació per cap motiu, ni de gènere, ni de sexe ni de cap tipus.

Share this content