dl., 02/11/2019 - 13:38

Esport escolar a dojo!

Tennis taula, córrer o nedar són algunes de les activitats que organitza el CEEB aquesta setmana pels més menuts.

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) fomenta la pràctica esportiva, els seus valors i les dinàmiques socials que aquesta genera, com a elements transformadors dels barris per afavorir la integració i la cohesió social.

Des de l’Institut Barcelona Esports es considera fonamental la promoció de l’esport escolar i l’aprenentatge de valors a través de la pràctica esportiva i en aquesta línia es treballa durant l’any amb diferents activitats dirigides als infants de la ciutat, algunes en el marc de l’horari escolar i d’altres fora de l’horari lectiu. En aquest sentit, aquesta setmana se celebren diferents activitats. Són les següents:

Divendres 15 de febrer
– 18:00h a 20:30h
– Centre Esportiu Municipal La Mar Bella
– 10 a 17 anys
– Tennis Taula
Primera fase de dobles. Tots els nens i nenes juguen a dins de la seva categoria corresponent. Cada parella escull el nom representant del duo. Després de la final del 15 de març, els primers classificats representaran a Barcelona en les finals de tennis taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Dissabte 16 de febrer
– 10:00h a 12:00h
– Mercat de Santa Caterina
– Escolars i adults
– Curses d’Orientació
– El circuit d’Orientació del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona proposa a escolars i adults un seguit de curses entre parcs i jardins de la ciutat de Barcelona a contrarellotge amb el suport d’una brúixola per orientar-se. Aquesta data serà especial, ja que celebrem la cursa número 100 des que es va iniciar el 1998.

Dissabte 16 de febrer
– 15:00h a 21:00h
– Piscina Sant Jordi
– Escolars i adults
– Natació Artística
– Una disciplina molt completa: els i les participants han de posseir habilitats a les àrees de la natació i la gimnàstica, així com poder moure’s de manera artística i sincronitzada al ritme de la música, la qual cosa els apropa també al ball o la dansa. En aquesta prova realitzaran una figura individual, i una rutina tècnica per equip.

Diumenge 17 de febrer
– 10:00h a 14:00h
– Parc de Joan Miró
– 4 a 17 anys
– Cros
– El quart cros de la Challenge Escolar de Cros Barcelona Ciutat se celebra al districte de l’Eixample. Aquest cros acollirà prop d’un miler de corredors de totes les categories i nivells. El Cros de l’Eixample està organitzat conjuntament pel CEM Joan Miró, AE l’Eixample, i el districte de l’Eixample.

Share this content