"Estratègies per a la inclusió de persones amb discapacitat visual en els jocs motors i l’esport", nova sessió formativa de Barcelona Esport Inclou

dt., 16/02/2021 - 10:52

Esport Inclou. Les sessió, que tindrà lloc el proper 26 de febrer de 11.00 a 13.30 hores, serà en format virtual a causa de les circumstàncies generades per la covid-19.

“Estratègies per a la inclusió de persones amb discapacitat visual en els jocs motors i l’esport”, serà la temàtica a abordar a la propera sessió formativa de ’Barcelona Esport Inclou el proper 26 de febrer de 11.00 a 13.30 hores.

La jornada serà en format virtual i es podrà seguir a través de l’aplicació Zoom, mitjançant un enllaç que es facilitarà un dia abans via correu electrònic, un cop formalitzada la inscripció.

Sessió ‘Estratègies per a la inclusió de persones amb discapacitat visual en els jocs motors i l’esport’

Horari: de 11.00 a 13.30 hores.

Descripció

Curs teòric amb algun cas pràctic orientat a qualsevol persona que tingui una relació professional amb el col·lectiu de persones amb discapacitat visual i l’esport, on podran aconseguir noves eines, recursos i coneixements respecte la inclusió de persones amb discapacitat física i/o visual en les seves activitats i responsabilitats.

Objectius

– Conèixer què és la discapacitat visual i les seves diferents manifestacions.
– Potenciar la inclusió de les persones amb discapacitat visual en la pràctica de l’activitat física i l’esport.
– Cercar orientacions didàctiques i estratègies que afavoreixin la inclusió dels infants i joves amb discapacitat visual (i en general de totes les edats) en els jocs motors i l’esport.

Continguts

– Aproximació a la discapacitat visual.
– Coneixement d’estratègies, jocs i adaptacions esportives per a persones amb discapacitat visual.
– Posada en comú de casos pràctics, treballant adaptacions i orientacions metodològiques per facilitar la programació.

Inscripció

Per participar, cal formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1206, a través del següent enllaç.

Share this content