dv., 05/10/2019 - 12:06

Fem esport en família amb ‘The Family Run’

Curses. Aquest 19 d’abril, a les 9:30 hores, arriba 'The Family Run', un dels esdeveniments esportius més familiars de l’any.

El proper diumenge se celebra a la ciutat la 6a edició de ‘The Family Run’, una de les curses més populars de l’any que se celebra a les quatre capitals de les províncies catalanes. Un any més, el certamen està enfocat, bàsicament, a passar un dia en família gaudint i fent esport.

El parc de la Ciutadella i l’Arc de Triomf seran l’escenari d’aquesta matinal lúdica i esportiva on, atletes de totes les edats, competiran en diferents categories amb aquells que més estimen per ser la família més ràpida. En la categoria d’adults, els pares i mares poden escollir entre un circuit de 2.100 metres i un altre de 5.000 metres. Pel que fa a les categories de joves d’entre 10 i 14 anys, el recorregut és de 1.200 metres; la d’infants, de 6 a 9 anys, és de 900 metres i la de 3 a 5 anys, és de 500 metres. No obstant, cal recordar que pares i mares, joves i infants han de córrer plegats els últims 400 metres que hi ha fins arribar a la línia de meta. Així mateix, també hi ha una cursa per a cadira de rodes, de 2.100 metres, que serà la prova encarregada d’obrir la matinal atlètica.

L’inici de la jornada, per tant, tindrà lloc a les 9:30 hores i finalitzarà al voltant de les 12:00 hores, moment en el qual tindrà lloc una festa amb diferents activitats lúdiques organitzades per l’ocasió que servirà per retre homenatge a tots els esportistes present a la matinal.

Share this content