Fer esport a casa, té premi!

dl., 30/03/2020 - 15:07

Concurs. Des de l’Institut de Barcelona Esports, en col·laboració amb el BCN Sports Film Festival hem organitzat el concurs esportiu #BCNesmoudinsdecasa perquè ens ensenyeu com feu esport des de casa.

El món de l’esport, com tants d’altres, s’ha vist afectat aquests dies per la situació d’excepcionalitat que estem vivint. Tot i que les competicions professionals s’han aturat, sabem que una gran part dels barcelonins/es que esteu confinats a casa no heu deixat de fer esport.

Precisament per això, des de l’Institut de Barcelona Esports, en col·laboració amb el BCN Sports Film Festival hem organitzat el concurs esportiu #BCNesmoudinsdecasa perquè ens ensenyeu com feu esport des de casa. Volem premiar les vostres ganes i el vostre esforç. Us proposem que, sempre sense sortir de casa, graveu vídeos de com a màxim 30 segons on se us vegi practicant esport a casa, i els pengeu al vostre perfil d’Instagram. Podeu participar-hi fins al 10 de maig.

L’autor/a del clip guanyador, que serà decidit per un jurat qualificat, rebrà com a premi dos dorsals per participar en qualsevol cursa atlètica que se celebri a la ciutat. Hi haurà una segona persona premiada que rebrà també dos dorsals per participar en qualsevol cursa atlètica de la ciutat, en aquest cas de 10 quilòmetres. A més, entre tots els vídeos que s’hagin enviat, es farà un clip que s’emetrà durant el Barcelona Sports Film Festival que se celebrarà la tardor vinent.

No t’ho pensis més, aguditza l’enginy i fes esport a casa!

Share this content