Fes guanyar a la teva universitat!

dl., 10/02/2020 - 17:14

Curses. Barcelona acollirà el proper 1 de març, a les 9:30 hores al Parc dels Auditoris del Fòrum, la sisena edició de la Unirun, la cursa de les universitats.

Ja s’ha presentat la Unirun a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, una cursa que uneix 2 ciutats i 12 Universitats en una fantàstica matinal d’esport popular. Un any més, la cursa col·labora amb els Programes Socials de la Fundació Autònoma Solidària. L’acció social universitària, que compta amb la participació voluntària d’estudiants, contribueix a la reinserció social de persones internes en centres penitenciaris; fa més amena l’estada d’infants ingressats en centres hospitalaris; acompanya persones refugiades; i garanteix la igualtat d’oportunitats d’infants i joves que es troben en una situació de desavantatge educatiu.

El padrí de la sisena edició és el Pau Navarro, estudiant de la UAB, internacional júnior i una de les promeses emergents de l’handbol espanyol, que va patir un aparatós accident de cotxe el setembre de 2018. Molts mesos a l’hospital, recuperant-se de les ferides patides, i un llarg procés de rehabilitació a l’Institut Guttmann, ha fet que en Pau es plantegi nous reptes per al futur.

Un any més, l’acte ha comptat amb la presència de les universitats participants. Les coneixeu?

– Universitat de Barcelona
– Universitat Autònoma de Barcelona
– Universitat Politècnica de Catalunya
– Universitat Pompeu Fabra
– Universitat de Lleida
– Universitat de Girona
– Universitat Rovira i Virgili
– Universitat Ramon Llull
– Universitat Oberta de Catalunya
– Universitat de Vic
– Universitat Abat Oliba CEU
– Universitat Internacional de Catalunya

Per últim, i com ja és habitual, l’emblemàtica marca esportiva adidas patrocina la cursa i proveeix de samarretes tècniques a tots els participants. Inscriu-t’hi!

Share this content