dj., 05/16/2019 - 08:58

Festa de Cloenda de la Magic Line Barcelona 2019

Esdeveniments. Aquest dilluns 12 de maig ha tingut lloc l’acte d’anunci dels projectes socials que es finançaran gràcies a la Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona 2019.

Aquest dimecres, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha estat l’escenari de la Festa de Cloenda de la Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona 2019, un acte que ha servit per anunciar els projectes socials que es finançaran gràcies a aquest esdeveniment.

La sisena edició d’aquesta mobilització ciutadana que promou l’Obra Social de Sant Joan de Déu ha permès recaptar 331.873€, gràcies a les 300 accions solidàries que van fer els 941 equips participants i a les col·laboracions de 200 organitzacions i 700 persones voluntàries, que fan possible l’esdeveniment.

Durant l’acte, a més de detallar els projectes que es finançaran, s’ha posat en valor la implicació dels equips, entregant el Premi Esport amb valors, que entreguen conjuntament Oxfam Intermon, Apassim i Sant Joan de Déu, a un dels equips participants per la seva capacitat de mobilització i implicació social.

Share this content