Com ha de ser l'esport a Barcelona, a debat!

dt., 18/02/2020 - 12:42

Ciutat. L’IBE celebra una sessió participativa per debatre com ha de ser l’esport a Barcelona al període 2020-2023. Tindrà lloc el dissabte 29 de febrer, de 9.30h a 14h al nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro.

El dissabte 29 al matí Aquest matí s’ha celebrat la sessió participativa de debat del Pla d’Acció Municipal de Barcelona (PAM) 2020-23 d’Esports! Hi han participat agents i organitzacions esportives de Barcelona (clubs, entitats, federacions, instal·lacions, col·lectius i empreses esportives…), i veïnes i veïnes interessades en l’esport de Barcelona.

ELS 6 ÀMBITS DE DEBAT

Pavelló Blau

El Front Marítim, el mar, les platges i tot el front litoral, des del Port Vell al Port Fòrum configuren el gran “pavelló blau” de Barcelona.

Volem reflexionar sobre el desenvolupament de l’esport en l’àmbit del mar i de la sorra, dels passejos i espais públics de primera línia de mar; i sobre la contribució dels equipaments públics i privats en la seva promoció i gestió.

Recepta Esportiva

Volem reflexionar sobre la prescripció sanitària de l’esport i l’activitat física, com a eina per incidir en la millora de la salut: coordinació entre els sitemes esportiu i sanitari de Barcelona.

Gabinet d’Equitat de Gènere

Volem reflexionar sobre l’esport com a eina per assolir la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de gènere (polítiques feminismes i LGTBI+), amb la creació del Gabinet d’Equitat de Gènere” com instrument específic.

Barcelona al Món

Barcelona per mèrits propis s’ha convertit en una referència internacional com a capital esportiva.

Volem reflexionar sobre l’evolució de l’actual model, en el qual cal aplicar nous criteris de sostenibilitat i de llegat.

22@ de l’Esport – Tecnologia i Esport

El creixement de l’esport com a sector econòmic i tecnològic es presenta com una oportunitat per fer de Barcelona una de els capitals referents del món.

Volem reflexionar sobre l’estratègia que porti a la ciutat ha ser capdavantera en aquest camp.

Pla de suport a Clubs

Un Pla que aglutini tots els recursos i accions existents  i que identifiqui noves opcions, mesures i oportunitats.

Volem reflexionar sobre la creació d’aquest instrument que ha de permetre l’enfortiment de la xarxa associativa esportiva de la ciutat.

Inscriu-te a la sessió de participació del 29 de febrer

Share this content