‘Inclusió de persones amb discapacitat física i/o visual a les activitats dirigides i a la sala de fitnes’nova sessió formativa de Barcelona Esport Inclou 

dv., 04/12/2020 - 15:18

Esport Inclou. Les sessió serà  en format virtual a causa de les circumstàncies generades per la covid-19.

La ‘inclusió de persones amb discapacitat física i/o visual a les activitats dirigides i a la sala de fitnes’, serà la temàtica a abordar a la propera sessió formativa de ’Barcelona Esport Inclou el proper 22 de desembre de 17 a 20:30h.

La jornada serà en format virtual i es podrà seguir a través de l’aplicació Zoom, mitjançant un enllaç que es facilitarà un dia abans via correu electrònic, un cop formalitzada la inscripció.

Sessió ‘Inclusió de persones amb discapacitat física i/o visual a les activitats dirigides i a la sala de fitnes’

Horari: de 17.00 a 20.30 hores.

Descripció

Curs teòric amb algun cas pràctic orientat al personal d’activitats dirigides i sala de fitness que treballen als centres esportius municipals de la ciutat, per tal que puguin disposar d’eines, recursos i nous coneixements respecte la inclusió de persones amb discapacitat física i/o visual en les seves activitats i responsabilitats.

Objectius

– Conèixer les peculiaritats específiques de les persones amb discapacitat per tal de poder-les incloure a les sessions del gimnàs
– Realitzar adaptacions metodològiques que facilitaran aquesta inclusió en les activitats dirigides
– Conèixer orientacions didàctiques que ajudaran a fer la programació de la sessió
– Conèixer com fer les transferències a les diferents màquines de fitnes.

Continguts

– Aproximació a la discapacitat física i visual.
– Realització de sessions dirigides inclusives.
– Posada en comú de casos pràctics d’adaptacions metodològiques i orientacions metodològiques per facilitar la programació.

Inscripció

Per participar, cal formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1202, a través del següent enllaç.

 

 

Share this content