dj., 11/29/2018 - 18:41

Instal·lacions renovades al CEM Horta!

Equipaments. El nou Centre Esportiu Municipal posa a disposició dels veïns del barri quasi el doble de zona d’aigua i d'espai cobert per a la pràctica d’esports de sala i més del triple en sales d’activitats dirigides.

Aquest dissabte, 1 de desembre, s’ha celebrat una jornada de portes obertes al Centre Esportiu Municipal Horta per celebrar que s’han acabat les feines d’ampliació de la 2a fase de les instal·lacions.

L’ampliació d’aquest complex esportiu ha suposat la rehabilitació integral de l’antic pavelló i l’ampliació de la piscina amb noves zones d’aigües, com ara la piscina d’hidromassatge i la piscina per a aprenentatge.

A més, s’ha incorporat una nova zona de saunes i solàrium; s’han reformat els pavellons poliesportius, els vestidors per al col·lectiu de persones abonades, i s’han creat noves sales d’activitats dirigides i fitnes, amb incorporació de les últimes tendències en aquest camp. També s’han reordenat els espais exteriors al centre.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit 7 milions d’euros en la segona fase de millores del Centre Esportiu Municipal d’Horta. Temps enrere, a l’any 2010, les instal·lacions ja van viure una primera fase de remodelació amb prop d’11 milions d’euros d’inversió.

La comissionada d’Esports de l’Ajuntament, Marta Carranza, ha fet acte de presència al centre afirmant que “aquestes millores ofereixen al veïnat del barri quasi el doble d’espai aquàtic i d’espai cobert per a la pràctica d’esports de sala i més del triple en sales d’activitats dirigides, amb equipaments de nova generació”.

 

Share this content