Ja arriba el millor cinema esportiu

dt., 11/02/2020 - 15:39

Festivals. Del 2 al 6 de juny se celebra el BCN Sports Film Festival, un festival que prolonga el términi de presentació dels projectes fins el dia 28 de febrer de 2020 a les 23:59 hores.

Un dels principals objectius del BCN Sports Film 2020 és apropar el món audiovisual sobre temàtica esportiva i els seus valors al gran públic i, al mateix temps, oferir als mitjans de comunicació, directors de cinema, productores i distribuïdores especialitzades en temàtiques esportives un espai de diàleg que faciliti l’apropament i la reflexió entre els professionals del sector.

L’acte està obert a totes les produccions audiovisuals sense límit de durada que tinguin com a temàtica principal l’esport en les seves diferents disciplines o que estiguin inspirades en l’esport. A més, seran admeses a concurs les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental i ficció, tant en format de llargmetratge com de curtmetratge.

Les produccions seleccionades optaran als següents premis:

  • Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula
  • Premi a la millor producció catalana
  • Premi a la millor pel·lícula d’esports d’aventura – Álvaro Bultó
  • Premi a la millor pel·lícula de ficció
  • Premi al millor documental
  • Premi a la millor pel·lícula d’animació

El Jurat

El Comitè Organitzador nomenarà els membres del jurat oficial del festival. A més, el jurat oficial del BCN Sports Film 2020 estarà format per persones vinculades al món de l’esport, el cinema, l’audiovisual i la cultura. Consulta les bases.

Share this content