dl., 11/11/2019 - 16:29

Ja en marxa el 7è Cros 3 Turons - La Diablada!

Aquest 17 de novembre torna una nova edició del Cros 3 Turons - La Diablada, una prova que combina un fort desnivell i grans vistes de la ciutat de Barcelona.

Aquest diumenge se celebra la 7a edició del Cros 3 Turons – La Diablada, una cursa que permet als participants gaudir de la natura i veure les millors vistes de la ciutat de Barcelona mentre fan esport.

Una edició més, aquesta prova es desenvolupa en el Parc dels 3 Turons, format pel Turó de la Creueta del Coll, el Turó de la Rovira i el Turó del Carmel. Com ja és habitual, la cursa es caracteritza per la seva duresa i els forts desnivells que han de superar els corredors amb un desnivell acumulat de 1.010 metres repartits en 12 quilòmetres.

En aquesta edició, la cursa, composada per 555 corredors i corredores, comença a les 8:30h del matí i els participants han de completar un recorregut de 12km. El punt de sortida i d’arribada és el mateix que edicions anteriors; La Casa de les Altures, que és la seu del Districte d’Horta i el Guinardó.

D’altra banda, l’esdeveniment compta també amb una caminada popular per tots aquells que vulguin gaudir de l’indret, però d’una manera més relaxada. La sortida de la caminada és a les 8:45 hores i tal i com es va implementar en la passada edició, hi ha dos nivells de caminada: una de 5 quilòmetres i una altra de 9 quilòmetres.

 

Share this content