dv., 06/28/2019 - 12:05

Ja ha arribat la temporada d’estiu a les piscines municipals

Piscines. Catorze piscines municipals descobertes estaran obertes durant tota la temporada alta de bany.

Ha arribat la calor de l’estiu, i això vol dir que ja s’ha iniciat oficialment la temporada de bany a les piscines descobertes municipals. Per tant, les instal·lacions s’adapten a l’estiu i ofereixen amplis horaris d’apertura els set dies de la setmana, de dilluns a diumenge.

A la pràctica, això suposa que tretze piscines descobertes estaran obertes durant tota la temporada alta de bany, que s’estén des de maig fins a setembre. A més, algunes de les instal·lacions ja van començar la temporada una mica abans, com el CEM Parc de la Ciutadella, el CEM Piscines Bernat Picornell o el CEM Bac de Roda, i unes altres que obren durant tot l’any, com el CEM Sant Sebastià.

Per altra banda, enguany s’ha estrenat un espai de jocs d’aigua al Parc de Joan Miró. A l’espai, que estarà obert del 25 de juny al 6 de setembre, hi trobareu diferents zones amb jocs, circuïts, lliscadors i aspersors i brolladors. Es tracta d’un espai familiar, i els jocs estan pensats per menors de 12 anys.

Aquest és el llistat complet de piscines municipals de Barcelona:

CEM Parc de la Ciutadella
CEM Sant Sebastià
CEM Piscines Bernat Picornell
Piscines Municipals Montjuïc
CEM Can Caralleu
CEM Can Toda
Llac del parc de la Creueta del Coll
CEM Guinardó
CEM Olímpics Vall Hebron (Piscina Municipal de la Clota)
Centre Municipal Tennis Vall Hebron
CEM Can Dragó
CEM Bon Pastor
CEM Trinitat Vella
CEM Bac de Roda

Enguany, les Piscines Municipals Montjuïc han tingut una mínima afectació del seu servei durant els dies 21, 22, 23, 25 i el 26 de juny (el 24 de juny romandran obertes) pel TICB de Waterpolo que es va disputar el 26 de juny a les instal·lacions del Club Natació Mediterrani. Cal destacar també la festa d’inauguració del CEM Can Dragó, que es va celebrar el 14 de juny.

Share this content