dj., 11/21/2019 - 15:52

Ja s'han resolt les sol·licituds per a l'esport extraescolar

Les famílies ja han rebut la informació sobre la seva sol·licitud d’ajuts per a l’esport extraescolar. Aquest curs, cap infant quedarà sense ajut si s’acompleixen tots els requisits.

Els ajuts per realitzar activitats extraescolars esportives pel curs 2019-2020 ja han estat atorgats, i les famílies ja han rebut la informació sobre la seva sol·licitud d’ajuts per a l’esport extraescolar. Aquest curs, cap infant quedarà sense ajut si s’acompleixen tots els requisits.

En cas de no estar d’acord amb el percentatge atorgat o amb la denegació, es pot presentar una al·legació mitjançant instància entrada per registre.

En el cas de necessitar més informació sobre un cas particular, cal adreçar-se a l’entitat on s’hagi realitzat la sol·licitud.

 

Tres milions d’euros en subvencions per a les activitats esportives extraescolars

Des de l’inici (curs 2014-2015) de la convocatòria de les subvencions, s’han atorgat 49.308 sol·licituds i s’han destinat 10.744.280 euros, als quals cal afegir els 3.000.000 euros de la convocatòria actual. Les subvencions tenen un pressupost assignat de 3.000.000 euros i estan destinades a infants d’entre 6 i 17 anys amb famílies de renda limitada, amb la unitat familiar empadronada a Barcelona i amb la preinscripció a una activitat d’entitat esportiva homologada inclosa dins del programa d’esport extraescolar. En cas de discapacitat intel·lectual l’edat s’amplia fins els 19 anys.

Per al regidor d’Esports, David Escudé, “des de l’Ajuntament de Barcelona volem afavorir que els infants i joves de les famílies amb rendes baixes puguin practicar esports extraescolars, sense que la situació econòmica de la família en sigui un impediment”.

 

Share this content