Jaume Collboni i David Escudé participen al congrés SportBizEurope

dt., 27/10/2020 - 16:10

Ciutat. L’esdeveniment serà en format virtual i reunirà diversos professionals del sector esportiu i empresarial.

El primer tinent d’alcaldia, d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé, han participat en el SportBizEurope que s’ha celebrat els dies 28 i 29 d’octubre. Collboni ha donat el tret de sortida al congrés el dimecres 28 d’octubre a les 9.00 hores. David Escudé, juntament amb Oriol Martí, cap de gabinet de la regidoria d’Esports, han presentat la ponència “Innovació i tecnologia, factors de creixement econòmic de l’esport” , dins del bloc Sports capital, el dijous 29 d’octubre a les 10.00 hores. Aquesta intervenció ha posat en valor la relació d’interdependència entre l’esport, la innovació i la tecnologia, i s’explicarà com l’ecosistema esportiu de Barcelona esdevindrà un dels motors econòmics de la ciutat per sortir de la crisi.

L’SportBizEurope s’ha celebrat per primera vegada a Europa i concretament, a Barcelona. A causa de les circumstàncies actuals de la pandèmia ha tingut un format online.

El congrés vol ser un punt de trobada de la indústria esportiva on hi participin clubs esportius, associacions i federacions esportives, executius d’empreses del sector, emprenedors, ex-esportistes i periodistes esportius d’àmbit nacional i internacional.

Enguany, el lema escollit pels organitzadors ha estat ”Coneixement, networking i oportunitats de negoci” i la programació ha girat entorn a sis eixos temàtics:

· Sports Capital: tendències d’inversió, blockchain, criptomonedes, smart capital i expansió.

· Transformació Digital: noves tecnologies aplicades al negoci, processos i productes disruptius, competitivitat i valor agregat.

· Fan experience: audiències globals, intel·ligència artificial, match day, ticketing, analítics i sports facilities.

· Innovación & Sportech: Sports Perfomance, Sports data, apostes esportives, review, estadis intel·ligents, startups i casos d’èxit.

· Inspiring Brands: Sponsorships, vídeo highligts, fan content, llicències i right holders

· Broadcasting: Streaming, Ott, contingut adaptat, new players i fan globals.

Enllaços recomanats

Share this content