La 42a edició de la Cursa de la Mercè 2020 compta amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona

dc., 16/09/2020 - 16:01

Curses. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’empresa Aigües de Barcelona per patrocinar la 42a edició de la Cursa de la Mercè 2020

L’acte de signatura s’ha fet aquest migdia de forma virtual, amb l’assistència de David Escudé, regidor de l’Ajuntament de Barcelona; Susana Closa, gerent de l’Institut Barcelona Esports i Maria Salamero, directora de Comunicació i Sostenibilitat d’Aigües de Barcelona.

Aigües de Barcelona estarà present a la Cursa de la Mercè 2020 distribuint 3.000 ampolles d’aigua per als corredors/es en l’únic punt d’avituallament del recorregut, que se situarà a l’arribada al Centre Esportiu Municipal La Mar Bella, on es facilitarà aigua en gots totalment compostables. En aquest espai hi haurà una persona voluntària amb mascareta i guants, encarregada d’obrir i tancar les aixetes de subministrament.

La Cursa de la Mercè,enguany amb un format diferent,  tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembreamb motiu de les Festes de la Mercè. La cursa comptarà amb dos formats: presencial i virtual.

La cursa presencial serà de 10 km en un recorregut nou establert de 5km, es faran dues voltes, amb sortida a l’avinguda Litoral/Carrer de Josep Pla, i arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella. La participació es farà mitjançant 8 grups reduïts de 375 persones a cada sortida, durant dues sessions matinals els dies 19 i 20 de setembre.

En la cursa virtual, la persona podrà participar de forma individual sense haver de restringir-se a cap circuit, i en qualsevol moment que ho desitgi dins dels mateixos dies, amb l’acompanyament d’una app, desenvolupada per a l’ocasió, que registrarà el seu recorregut mitjançant la geolocalització.

En aquesta modalitat hi haurà tres distàncies (2km, 5km i 10km) i les persones podran participar des de qualsevol lloc del món i, fins i tot, i qui no pugui córrer també la podrà fer caminant.

Com cada any, la cursa serà solidària però, en aquesta edició, amb una novetat: tots els diners recaptats amb les inscripcions (5€) aniran destinats a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enfocada en aquesta ocasió a la recerca sobre la covid-19. És per aquest motiu, que aquesta 42a Cursa de la Mercè serà més que mai una gran festa de la solidaritat oberta a tothom.

Enllaços recomanats

Share this content