“La ciutat, espai de pràctica esportiva”, nova conferència del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”

dl., 31/05/2021 - 16:10

Ciutat. La jornada ha permès enraonar i reflexionar sobre la importància de l’entorn d’una ciutat per a la pràctica esportiva.

Aquest 9 de juny, ha tingut lloc la segona conferència de l’any del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”, que ha versat sobre La ciutat, espai de pràctica esportiva. La jornada, que s’ha celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport, ha permès enraonar i reflexionar sobre la importància de l’entorn d’una ciutat per a la pràctica esportiva. A més, s’ha posat a debat si, en gran mesura a causa de la pandèmia, la tendència de practicar activitat física a l’aire lliure ha vingut per quedar-se o ha estat un fet passatger.

Qui hi ha participat?

Com a ponents, la xerrada ha comptat amb la presència de l’arquitecte urbanista, Juan-Andrés Hernando, el president de CET10, Carles Meilan, el Gerent Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Cavero, i la presidenta del Club Beach Tennis Barcelona, Alba Gamell. Una vegada més, el moderador ha estat el periodista Jordi Fandiño. La xerrada s’ha realitzat de manera virtual i s’ha retransmès en directe des del web de BCN Esports.

El cicle de conferències

El cicle de conferències “El valor de l’Esport en el segle XXI” és una iniciativa de l’Institut Barcelona Esports, organitzada per la Fundació Barcelona Olímpica, que pretén establir una línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l’activitat física i l’esport.

Les conferències s’emmarquen en diferents àmbits temàtics d’interès per als diferents actors relacionats amb el sistema esportiu de la ciutat, les persones interessades en l’activitat física i l’esport, i els i les esportistes.

Share this content